Novosti

PočetnaNovostiSok od pšenične trave za početak dana !!!!

Sok od pšenične trave za početak dana !!!!

Pšenična trava pira ili spelte je hrana, koju su počeli obrađivati vrlo rano. Navodno su je, za snagu i izdržljivost, konzumirali i gladijatori. Prirodna super hrana pšenična trava je bogat i uravnotežen izvor vitamina, minerala, aminokiselina i enzima. Sadrži veliki udio klorofila (»biljne krvi«), koji je prirodno detoksikacijsko sredstvo i važan izvor prirodnih vlakana i antioksidansa. Pšenična trava je puna hranjivih tvari i ne sadrži gluten jer se gluten nalazi u pšeničnom zrnu. Zbog toga je pšenična trava sigurna namirnica za ljude koji ne podnose gluten.

Sok od spelte je popularan napitak. Smatra se da je najbolja iskoristljivost, kada se uzima na prazan želudac, odmah nakon odmrzavanja.
Može se koristiti posebno ili kao dodatak hrani i sokovima od svježe cjeđenog voća i povrća.
Preporučuje se odraslim osobama, ali i djeci u fazi rasta i povećanih fizičkih aktivnosti.
Koristi se kod zdravih osoba kao dodatak ishrani, u detoksikaciji organizma i prevenciji bolesti. Kod osoba sa kroničnim bolestima i narušenim imunitetom, koristi se uz terapiju, kao potpora liječenju.
Količina zelenog soka ovisi o nekoliko faktora, kao što su uzrast, zdravstveno stanje i potrebe organizma.U svakom slučaju, krenuti sa količinom od 1-2 kockice dnevno, a u slučaju potrebe za većom količinom, postepeno povećavati.

Paket sadrži 24 kockice, preuzima se u putnom hladnjaku, a moguća je dostava za Zagreb i okolicu…

Cijena paketa iznosi 150 kn.