Novosti

PočetnaNovostiStanice raka potječu u kiselosti. Vratite pH razine tijela sa sokom od pšenične trave spelte !!!

Stanice raka potječu u kiselosti. Vratite pH razine tijela sa sokom od pšenične trave spelte !!!

 

Sok od spelte – pšenične trave je nevjerojatna SUPER HRANA koja organizam opskrbljuje esencijalnim vitaminima i mineralima (uključujući trinaest esencijalnih i desetaka elemenata u tragovima i enzimima). Predlagatelj pšenične trave Charles Schnabel  1940-ih tvrdio je da “petnaest kilograma pšenične trave jednako u ukupnoj prehrambenoj vrijednosti na 350 kilograma običnog vrtnog povrća”, omjer 1:23.

Također je dobar izvor klorofila koji je pokazao da prirodno obnavlja tjelesnu pH razinu. Budući da većina ljudi, zbog prehrane i okoliša, ima pretjerano kiseli sastav tijela, alkalizirajuće prednosti pšenične trava su brojne i važne.

Zbog nevjerojatnih svojstva pšenične trave, ona može ponuditi sljedeće zdravstvene beneficije:
Hranjive tvari: Pšenična trava  sadrži sve minerale poznate čovjeku (željezo, cink, magnezij, kalij, fosfor, kalcij, natrij i selen u tragovima.
Vitamini A, B-kompleks, C, E, I & K.
Protein: Pšenična trava je izuzetno bogata proteinima i sadrži 17 aminokiselina.

Oksidira tijelo: Klorofil stvara visoko okoliš kisika u tijelu koji pomaže povećati alkalne pH razine i pomaže eliminirati kiselinu (zajednički problem u našem društvu zbog pretjerano kisele prehrane i karcinogena u okolišu). Stanice raka napreduju u kiselom okruženju, ali prestanu postojati u alkalnim okruženjima.

Klorofil također pomaže:

Odmoriti tijelo
Pomaže u sprječavanju preranog starenja (zbog antioksidacijskih sposobnosti i prisutnosti superoksid)
Antioksidansi: poput flavonoida i fenolne kiseline pomažu eliminirati toksine i povećavaju imunitet i energiju. Sok od pšenične trave je prirodni sredstvo za čišćenje jetre i jačanje krvi.

Enzimi pomažu u potpori cjelokupnog zdravlja crijeva. Također, pokazalo se da pomaže u liječenju hiperlipidemije.

Sigurnost: Sveukupno, pšenična trava treba se smatrati sigurnom za sve ljude.

Ako ste sportaš, pokušavate izgubiti težinu i / ili dobiti mišiće, razmislite o dodavanju pšenične trava  kao dodatak za energiju koji je napunjen proteinima i aminokiselinama (od veganskih izvora).