Novosti

PočetnaNovostiZrno života – sok od spelte !!!!!

Zrno života – sok od spelte !!!!!

SOK OD PŠENIČNE TRAVE

Ispitivanja su dokazala da zeleni sok od pira pouzdano pomaže kod sljedećih bolesti: maligna oboljenja krvi, dojke, debelog crijeva, pluća, jajnika, prostate, ciste, dijabetes, upala mišića, bronhitis, opadanje kose, pretilosti.

Sok od pšenične trave je pravi dar prirode i sadrži sve elemente neophodne organizmu.
Ogroman je izvor klorofila (70%), enzima, minerala, vitamina, aminokiselina (proteina najbolje kvaliteta).
Klorofil, ta biljna krv je po svojoj molekularnoj građi slična ljudskoj krvi. Razlika je u tome što klorofil sadrži atomsku jezgru magnezija, a hemoglobin atomsku jezgru željeza.
Klorofil i bjelančevine daju hemoglobin od koga se sastoji 75% naših stanica. Zdrava krv i krvna slika su u direktnoj vezi sa zelenom biljnom hranom.

Zeleni sok od pšenice sadrži veliku količinu  rijetkog vitamina B17 koji, znanstveno je dokazano,uništava stanice raka. Zeleni sok od spelte sadrži veliku količinu enzima, aminokiselina i vitamina.

Sadrži vitamin A, vitamin C, vitamine B kompleksa, vitamin E i K,

Primjena soka od pšenične trave

Odlično sredstvo za čišćenje krvi, za jačanje kostiju i zglobova, kod želučanih tegoba pospješuje varenje, regulira metabolizam, umor i vraća vitalnost, djeluje na srčani mišić i cirkulaciju krvi, poboljšava rad pluća, djeluje pozitivno kod muškog i ženskog steriliteta zbog visokog sadržaja vitamina C i E. Sprečava pojavu sjede kose, usporava proces starenja, odličan je za regulaciju šećera u krvi, regulira krvni pritisak.

Drugim riječima sok je riznica minerala, vitamina, enzima. Upotreba soka uz dijetu nadoknaditi će sve ono što dijeta nema, pospješiti jačanje imuniteta i unaprijediti kompletno zdravlje.